Jesmig Brønddæksler
Jesmig Linjerise med Jesmig stenmix er en nem og smuk løsning.

Med vores moderne linjeriste skal du ikke længere være bange for at tabe nøgler, mønter eller andre ting gennem risten. Det kommer nemlig ikke til at ske med vores linjeriste, idet der er indstøbt en vandgennemtrængende stenmasse. Vores veldesignede linjeriste kan bruges sammen med langt de fleste linjerender af nyere dato.

De moderne linjeriste kan bruges til rigtig mange formål. De egner sig især godt til garagen og carporten, men kan også bruges andre steder.


Frygt ej en tilstoppet kloak - takket være vores linjeriste

Oplever du, at din kloak bliver tilstoppet i tide og utide pga. nedfaldne blade eller andre genstande, så bør du investere i en rist, som nemt og effektivt kan forhindre tilstopninger. Med vores linjeriste vil du ikke bare få en smuk og enkel løsning. Du vil også kunne spare meget tid og energi, da du ikke længere skal bekymre dig for, hvornår kloakken mon vil blive tilstoppet igen. Denne bekymring forsvinder nemlig i det øjeblik, du får leveret og monteret en linjerist. Derved er pengene givet godt ud.

 

I øjeblikket kan vi tilbyde linjeriste i to forskellige størrelser. Det drejer sig om 1000 x 100 og 500 x 100. Ristene byder på forskellige belastningsevner – helt op til 40 ton. Ønsker du at stifte bekendtskab med de øvrige tekniske data, så klik her. På anviste link vil du også kunne finde info om brønddæksler, gøglerdæksler og meget mere. Mangler du yderligere info om vores produkter, kan du kontakte os.


Jesmig Brønddæksler er specialister i linjeriste

Med vores høje kvalitetskrav kan du være sikker på at få fingrene i linjeriste, hvor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten. Alt er nemlig blevet tænkt ned til mindste detalje. Hos Jesmig Brønddæksler er vi grundige og professionelle i alt, hvad vi foretager os, hvilket kommer vores mange kunder til gode.

Vi byder ikke kun på linjeriste i forskellige størrelser. Ristene kan også bestilles med stenmasse i en lang række standardfarver. Det drejer sig om sort, rød, mørkegrå og grå. Som kunde bestemmer du selv størrelse og farve.

Der er et utal af fordele ved linjeriste fra vores sortiment, men vi tilbyder også planriste og afløbsriste til kræsne og kvalitetsbevidste kunder. Du kan opleve nogle af vores moderne riste i videoformat her. Det vil give en lidt bedre fornemmelse af, hvad du kan forvente af vores produkter.

Har du spørgsmål til vores linjeriste?

I så fald skal du være velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder vores kontaktoplysninger på siden kontakt i menuen.


Jesmig linjeriste leveres i størrelsen 1000x100 og 500x100 med den ønskede farve stenmix.

Linjeriste 1000x100 og 500x100 m. stenmix

 

227030201 JES-Linjerist 1000x100 Galvaniseret m. stenmix

227030211 JES-Linjerist 500x100 Galvaniseret m. stenmixTryk her for teknisk information og datablad

Linjeriste 1000x100 og 500x100 uden stenmix


227030200 JES-Linjerist 1000x100 Galvaniseret

227030210 JES-Linjerist 500x100 Galvaniseret


 Tryk her for teknisk information og datablad
 

Beskrivelse af den permeable (vandgennemtrængende) stenmasse

I Jesmig Linjeristen er der indstøbt en fin stenmasse med en fraktion på 4 – 8 - 16 mm.
Materialet forhandles bl.a under navnet NCC DrænAF.
Denne stenmasse blandes med en speciel epoxy lim, i tilpasset mængde der gør at belastningsstyrken holdes og vandgennemtrængningen er optimal.
Stenmassen er testet på sammen med Jesmig Afløbsrist af Danmarks Teknologiske Institut ved testrapport nr. 638662


Vedligeholdelse:
Linjeristen skal spules fra bundsiden gennem ristehullerne hver 6 mdr. således at sand og urenheder spules ud af ristens stenmix.

 
Foruden afløbsriste brønddæksler producerer Jesmig også brønddæksler til afledning af regnvand. Belægningen kan naturligvis også integreres i Jesmig Afløbsriste
Der produceres også specielt fremstillede dækselstørrelser på bestilling.
Jesmig Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Inst. samt registreret under EU's Varemærker og Design No. 001641408-0001.