Jesmig Brønddæksler
Kloakriste

Jesmig Brønddæksler og hele holdet bag står til rådighed for dig, som leder efter praktiske kloakriste til det ene eller andet formål. Vi henvender os til private såvel som virksomheder og institutioner, da vi mener, at alle skal have mulighed for at erhverve vores produkter. Du har nu også mulighed for at opleve vores unikke kloakriste.

En kloakrist skal ikke kun kunne håndtere vand på effektiv og miljøvenlig vis. Den skal også helst være neutral af udseende og være let at vedligeholde. Alle disse strenge kriterier lever vores moderne kloakriste op til. Du er derved ikke nødsaget til at gå på kompromis, da du kan få det hele i ét produkt. Vi har gennem årene serviceret rigtig mange kunder og har nu også mulighed for at servicere dig. Ønsker du at blive klogere på, hvilket firma du har at gøre med, så klik her og læs vores spændende historie.


Dansk leverandør af vedligeholdelseslette kloakriste

Leder du med lys og lygte efter en kloakrist, som er både effektiv og let at vedligeholde, så vil vores produkter med sikkerhed være noget for dig. De er lette at vedligeholde, idet visne blade og affald ikke har en chance for at trænge gennem belægningen. Dét bør i sig selv være grund nok til at skifte sine synlige og vedligeholdelseskrævende kloakriste ud med nogle mere moderne og praktiske af slagsen. Det er i hvert fald en god investering på mange måder.

 

Jesmig Brønddæksler har i årevis været leverandør af kloakriste til private, erhverv og institutioner, og det vil vi også være i fremtiden. Modsat de fleste andre produkter kan vores bruges både indendørs og udendørs. Rundt omkring i landet er vores produkter at finde i parker, skoler, indkørsler m.v. Mulighederne er mange.
Her på siden kan du finde svar på, hvilke forhandlere og grossister vi samarbejder med i øjeblikket. Listen er voksende. Gennemgå evt. forhandlerlisten og find en forhandler nær dig. Vi viser også gerne vores kloakriste frem på vores lager.


Når design og funktionalitet går op i en højere enhed

En kloakrist kan faktisk godt være både moderne og funktionel. Det har vi for længst bevist. Det er nemlig, med den tilhørende belægning, muligt at skjule de uundværlige riste. Bemærk at ristene kan gøres til en integreret del af både indkørslen, parkeringspladsen, haven og parken. Det er for eksempel muligt at tilplante en kloakrist med græs, hvis man ønsker at skjule den i haven eller parken. Ønsker du at se en række konkrete eksempler på, hvordan en kloakrist kan integreres, så besøg denne underside.