Jesmig Brønddæksler
Kloakdæksler

Er du på udkig efter smarte og funktionelle kloakdæksler? I så fald er du landet på den rigtige side. Vi er nemlig eksperter i at designe og fremstille kloakdæksler, som ikke bare er effektive til at aflede regnvand. Kloakdækslerne har også den egenskab, at de kan integreres naturligt, så man næsten ikke ligger mærke til dem. Vores kloakdæksler kan bruges, hvad enten man har planer om at få nye dæksler i indkørslen eller på den offentlige parkeringsplads. Det meste kan lade sig gøre med vores fleksible løsninger.


Kloakdæksler til private og professionelle brugere

Jesmig Brønddæksler henvender sig til både private og professionelle brugere, hvorfor du også kan gøre en god handel på kloakdæksler, hvad enten du søger dæksler til et privat eller forretningsmæssigt formål.

 

En af de største fordele ved vores dæksler er, at de kan tilpasses langt de fleste belægningstyper. Det har den praktiske betydning, at kloakdækslerne vil passe perfekt ind i omgivelserne. Dén løsning bør man tage til overvejelse, hvis man ikke kan døje synet af synlige dæksler. Kloakdæksler er generelt ikke specielt kønne eller på anden vis fascinerende, hvorfor det vil være oplagt at skjule dem. Deler du dén holdning? Så bør du forkæle dig selv med vores praktiske løsninger. Man bør ikke undervurdere, hvor stor en forskel de mere eller mindre usynlige kloakdæksler kan gøre. Du kan i samme ombæring tage et kig på vores udvalg af brønddæksler.


Slip for synet af grimme kloakdæksler

De fleste kan nikke genkendende til, at kloakdæksler ikke ligefrem gør noget godt for hverken den private have, den offentlige parkeringsplads eller den lokale park. Det er desværre umuligt at undvære disse kloakdæksler, når man bor i et land, hvor der regner langt over hundrede dage om året. Heldigvis findes der moderne og neutrale kloakdæksler – disse designer og fremstiller vi.

 

Vores kloakdæksler findes bl.a. i følgende belastningsgrupper:

•    Op til 1,5 ton: Velegnet til private haver og mindre indkørsler
•    Fra 12,5 til 25 ton: Velegnet til indkørsler og offentlige arealer
•    Op til 40 ton: Velegnet til offentlige arealer
 

Du kan med udgangspunkt i ovenstående guidelines finde den helt rigtige løsning, hvad enten projektet drejer sig om en have, indkørsel, parkeringsplads eller noget helt fjerde.


Her forhandles vores kloakdæksler

Siden Jesmig Brønddæksler blev stiftet i tidernes morgen, er vores produkter kommet ud i rigtig mange byggemarkeder. Her har både private og erhverv mulighed for at købe nogle af markedets mest elegante, neutrale og praktiske dæksler. Bygma og XL-Byg er blot nogle af de store brands, vi samarbejder med. Find den komplette liste over forhandlere her.