Jesmig Brønddæksler
Jesmig Brønddæksler® den moderne og stilfulde løsning i flisebelægninger.

Jesmig Brønddæksler er, som navnet antyder, specialister i brønddæksler til private og erhverv. Siden idéen til vores unikke koncept blev realiseret, har vi betjent et utal af glade kunder, som har nydt og fortsat nyder godt af vores produkter.

Selvom ikke alle mennesker går lige meget op i brønddæksler, så kan de fleste nikke genkendende til, at synlige dæksler ikke er det kønneste syn i verden. Derfor glæder det os at kunne meddele, at disse dæksler let kan skjules uanset belægningstypen.


Holdbare brønddæksler med et væld af egenskaber

Der er et utal af fordele ved vores brønddæksler, som ikke kun er lette at montere og vedligeholde. De byder også på uovertruffen holdbarhed og et moderne design. Den traditionelle løsning består af et dæksel med ramme og et skørt. Disse kan let monteres ved at følge den simple vejledning, som følger med dækslet. Ønsker man ikke selv at montere dækslet, kan man søge professionel hjælp. Du har også mulighed for at se denne monteringsvideo, hvori du trin-for-trin bliver guidet igennem. Det er nemmere, end du tror.

Vores brønddæksler dækker ikke kun behov hos private kunder. De kan også bruges i det offentlige rum, hvor praktiske og sikre løsninger er at foretrække. Sikkerheden er på sit højeste, idet de integrerede brønddæksler går i ét med omgivelserne. Med den rette finish er det muligt at sætte prikken over i’et i parken, indkørslen eller haven.


Skjul dine brønddæksler uden at påvirke funktionaliteten

Iøjnefaldende brønde er ikke ligefrem et kønt syn, hvorfor flere og flere danskere investerer i usynlige brønddæksler. Det kan du også vælge at gøre, hvis du ønsker at skjule dine brønddæksler uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Den skjulte løsning kan nemlig sagtens være lige så effektiv som den synlige.

Skal haven eller indkørslen se pæn og præsentabel ud, så vil det være oplagt at tage hånd om de mindre kønne dæksler. Disse kan erstattes med skjulte brønddæksler. I dette tilfælde er der vel at bemærke tale om brugertilpassede dæksler, som er med til at skabe et bedre helhedsindtryk.

Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen, hvorfor det formentlig vil overraske dig at høre, at vores brønddæksler forhandles til priser, hvor de fleste kan være med. Du kan indhente en pris på det ønskede brønddæksel gennem din lokale forhandler. Du er også velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Skal vi holde dig opdateret med de seneste nyheder inden for brønddæksler og relaterede produkter? Så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev og desuden følge med på de sociale medier. Du kan også bare følge med på vores hjemmeside.

Dækslerne leveres for en belastning på 1,5 tons, 12,5 tons, 25 tons og 40 tons for henholdsvis private haver, indkørsler og offentlige arealer og parkeringspladser.
Brønddækslerne er delt op i flere typer, alt efter størrelsen på brønden og den belastningsgrupper de tilhører. Og ikke mindst tykkelsen på stenen der skal ligge i dækslet. Som standard leveres dækslerne til fliser med højden 1,0 - 5.5 cm og 6 - 7,5 cm. 

Som hovedregel er dækslerne inddelt i følgende grupper:
1. Type T0, T1 & T2 (A15) til private haver og mindre indkørsler hvor belastningen er op til 1,5 tons.

2. Type T3 & T4 (B125) / (D250) til indkørsler og offentlige arealer, hvor kravet til belastninger er henholdsvis 12,5 og 25 tons.

3. Type T5 & T6 (D400) til offentlige arealer med belastninger op til 40 tons.


De større brønddæksler T2 og T4 passer til brønde, hvor brøndåbningen er ø600mm, men er specielt fremstillet således, at det også kan anvendes over vandmålerbrøndene. Man lader blot det isolerede flamingo plast dæksel ligge og graver en ø600 kegle ned rundt om vandmålerbrønden og monterer Jesmigs firkantede T2 / T4 dæksel ovenpå, hvilket forudsætter at højden passer. Det kan ske at vandmålerbrønden skal afkortes lidt.

Flaske-køleren til manden der har alt.Jesmig-Flaskebox
Denne flaskekøler graves ned under terrassen og som låg anvendes dæksel type T1
Man har derefter et underjordisk køleskab som i princippet er usynlig og gemt væk fra ikke indviede.

Flaske-køleren består af dæksel og karm, en skørt, et rørstykke, en beholder med plads til 24 dåser og 2 flasker vin, samt 2 dækseljern til at løfte dækslet af.

Se flaskekøleren sidst i den første video 


Jesmig Brønddæksler Type T0, T1 & T2 
 
Type T0: til mindre brønde ø110 eller ø200

Type T1: til brøndstørrelsen ø315 eller ø425

Type T2: til større brønde hvor brøndåbningen er ø600.
Tryk her for teknisk information og datablad

Brønddæksler Type T3 & T4

 
 
Type T3: til brøndstørrelsen ø315 eller ø425

Type T4: til større brønde hvor brøndåbningen er ø600.


 Tryk her for teknisk information og datablad

Brønddæksler Type T5 & T6

 
 
Type T5: til brøndestørrelsen ø315 eller ø425

Type T6: til større brønde hvor brøndåbningen er ø600..


 Tryk her for teknisk information og datablad
 

Information om vores brønddæksler

Jesmig brønddæksel er produceret af smedejern, hvorefter de gennemgår en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering, som gør dem rustfri. Husk derfor ikke at beskadige galvaniseringen, da den ellers vil begynde at ruste ved den opstået skade. Ved en evt. skade skal skaden renses og behandles med specielmaling. Alternativt anvend metalmaling fra Hammerite

Da Jesmig ikke kan vide hvilken belægning der skal ilægges i dækslet, har vi i samråd med DTI været nødsaget til af trykprøve dækslerne uden belægning. Dette giver noget kraftigere dæksler end nødvendigt. Eksempelvis vil 1,5 tons af dækslerne kunne klare 3-4 tons og den på 12,5 nu kan tage 25-30 tons, hvis fliserne / herregårdsstenene er indstøbt efter vores anbefalinger.
Som belægningsoverflade i dækslernes kan du integrere mange forskellige belægningstyper. Her kan eksempelvis nævnes:


 
  • Asfalt
  • Betonsten
  • Chaussésten
  • Fliser
  • Gråmix Granitskærver
  • Græs
  • Herregårdssten
  • Klinker
  • Træterrasse
  • Træflis
Foruden brønddæksler producerer Jesmig også afløbsriste til afledning af regnvand. Belægningen kan naturligvis også integreres i Jesmig Afløbsriste
Der produceres også specielt fremstillede dækselstørrelser på bestilling.
Jesmig Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Inst. samt registreret under EU's Varemærker og Design No. 001641408-0001.