Jesmig Brønddæksler
Jesmig Brønddæksler® fremstiller også afløbsriste.

En afløbsrist er ikke bare en afløbsrist. Der findes rigtig mange forskellige riste i forskellige størrelser, materialer, belastningsgrupper etc. Gennem tiden har vores unikke afløbsriste fundet vej til rigtig mange parker, haver, parkeringspladser og indkørsler landet over. Du kan nu også hoppe med på bølgen ved at investere i vores smarte løsninger. 

Vi har specialiseret os i at designe og fremstille afløbsriste og andre produkter, som falder i ét med omgivelserne. Dette gør det muligt at usynliggøre risten. Fælles for vores afløbsriste og øvrige produkter er, at de alle bliver produceret på dansk grund. Derved kan vi garantere høj kvalitet og funktionalitet i verdensklasse.


Testgodkendte afløbsriste i unikke designs

Jesmig Brønddæksler gør sig ikke kun i brønddæksler. Vi har også mange års erfaring med at designe og fremstille unikke afløbsriste. Disse riste er vel at bemærke testet og godkendt af Teknologisk Institut, hvilket i sig selv er et stort kvalitetsstempel. Endvidere bruger vi mange ressourcer på kvalitetssikring, idet vi kun ønsker at levere det bedste af det bedste. Derved er du sikret en god handel, hvad enten du handler afløbsriste på vegne af din familie, virksomhed eller institution. Alle kan få glæde af vores produkter.

 

Den største udfordring ved standardiserede og masseproducerede afløbsriste er, at de stilmæssigt ikke passer til alle haver, indkørsler, offentlige arealer osv. Derfor har vi valgt at gøre os i skræddersyede produkter, som passer naturligt ind uanset belægning. Ønsker du at få fingrene i vores afløbsriste, bør du tage et kig på vores forhandlerliste her. Endvidere bør du udforske vores galleri, hvor vi giver dig et indblik i, hvilke løsninger vi kan tilbyde.


Oplev vores afløbsriste i en butik nær dig

I de seneste år har vi indgået en masse spændende forhandleraftaler, som gør, at du i dag kan opleve vores afløbsriste og øvrige produkter i mange byggemarkeder landet over. På vores forhandlerliste vil du bl.a. støde på XL-Byg, Bygma og STARK, som alle er at finde i de største danske byer. Du har dermed mulighed for at opleve vores sortiment, selvom du ikke bor i nærheden af vores lager i Gørløse, Nordsjælland.

 

Finder du mod forventning ikke den ønskede løsning hos dit lokale byggemarked, kan du tage kontakt til os og forhøre dig om mulighederne. Vi vil hellere end gerne gøre din drøm om æstetiske og praktiske afløbsriste til virkelighed. Skriv eller ring til os, hvis du har spørgsmål, ønsker at give feedback på vores produkter eller noget helt tredje. Vi besvarer alle henvendelser.Jesmig Brøndriste leveres for en belastning på 1,5 tons, 25 tons og 40 tons for henholdsvis private haver, indkørsler, offentlige arealer og parkeringspladser.

Ristene er delt op i flere typer, alt efter størrelsen på brønden og den belastningsgruppe de tilhører.

Som hovedregel er ristene inddelt i følgende grupper:
 
•    Type T0 & T1 (A15) til private haver hvor belastningen op til 1,5 tons.
•    Type T3 (D250) til offentlige arealer, hvor kravet til belastninger op til 25 tons.
•    Type T6 (D400) til offentlige arealer med belastninger op til 40 tons.

Jesmig Afløbsriste kan købes med og uden en permeabel stenmix belægning, der er fremstillet af små skærver som er sammenlimet til en fast og solid masse. Selv om man ved første øjekast ikke kan tro at vandet løber lige igennem stenmassen så gør den det næsten ligesom en almindelig rist.

De et testet på DTI og det virker.

Ligesom ved dækslerne skulle ristene også testes uden belægning. Vi har dog valgt at montere stenmixen i alle ristene, således at trykprøverne blev bedre tilpasset, og derved kunne opfylde nogle større styrkekrav.
Dette bevirker at ristens belastning på 1,5 tons nu er forøget til 3,5-4,0 tons og den på 12,5 nu kan tage 25-30 tons.
Fælles for ristene er at de gerne skulle have en stentykkelse på ca. 50 mm, hvor styrken er optimalt.

 

Afløbsrist med permeabel belægning. Vandgennemstrømningen er ca. 0,75 L / sek.
Hvis du er ude efter en afløbsrist med højere vandgennemstrømning, så har du mulighed for at vælge en afløbsrist uden fliser/sten i risten og derved opnå en vandgennemstrømning på ca. 1,4 L / sek.

Afløbsriste Type T0 & T1

 

Type T0: til mindre brønde ø110 eller ø200

Type T1: til brønde størrelsen ø315 eller ø425Tryk her for teknisk information og datablad

Afløbsriste Type T5 & T6


Type T5: til brønde størrelsen ø315 eller ø425

Type T6: til brønde størrelsen ø600


 Tryk her for teknisk information og datablad
 

Information om vores afløbsriste

Jesmig afløbsriste er produceret af smedejern, hvorefter de gennemgår en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering, som gør dem rustfri. Husk derfor ikke at beskadige galvaniseringen, da den ellers vil begynde at ruste ved den opstået skade. Ved en evt. skade skal skaden renses og behandles med specielmaling. Alternativt anvend metalmaling fra Hammerite. 
Foruden afløbsriste brønddæksler producerer Jesmig også brønddæksler til afledning af regnvand. Belægningen kan naturligvis også integreres i Jesmig Afløbsriste
Der produceres også specielt fremstillede dækselstørrelser på bestilling.
Jesmig Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Inst. samt registreret under EU's Varemærker og Design No. 001641408-0001.